Málaga Traffic Headquarters

Office & administration

2003 - 2008

W

First price, project and construction site management

W

Office & administration

W

2003 - 2008

Málaga, Spain

From outside, the communication tower show the access. The access is through a windbreaker and it leads the visitor to a three-story central courtyard which shows the different functional stories. At this level, there is a direct ”outside – inside” connection and here the public office program is developed.

Glass walls enclose the space and, at the same time, allow this space to flow toward next stories and outside. Side views and views from the ascent show the spaces at different stories and allow the visitor to sense the spaciousness of the whole complex.

The main attibutes of the building are the light, the visual openings, the sensation of spaciousness, of infinite space.